The 'Please enter a valid message' Error

Discussion in 'Suggestions & Feedback' started by Kevin, Apr 28, 2012.

  1. Kevin

    Kevin Administrator Staff Member

    Leighton advised me that he was having trouble leaving posts here because of a message that stated 'Please enter a valid message'. I found out that this was being caused by a jquery error. I believe only Internet Explorer users were having problems with this.

    error-message.png

    I did a test there and I believe everything is ok now. Sorry for any inconvenience caused and a big thank you to Leighton for bringing this problem to my attention :)

    In future, if anyone ever find a problem like this on the site, please post a thread here or contact me directly using the email link at the bottom of every page.

    Thanks,
    Kevin
     
  2. Leighton

    Leighton Member

    Thanks for the help and sorry for being a pain, at least it's sorted now :) Thanks
     
  3. Kevin

    Kevin Administrator Staff Member

    Don't be silly. I couldn't see any problems my end as I was using chrome and apparently the bug only affects ie users. I should have asked what browser you were using sooner :)
     
  4. Leighton

    Leighton Member

    As you can probably see know it's all working fine as I'm trawling through the threads and commenting where I can :)
     
  5. Kevin

    Kevin Administrator Staff Member

    That's good to see :)

    Give me a buzz if you run into any more problems.
     

Share This Page